ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ РОЗРАХУНКУ І ВИБОРУ УСТАВОК ПАРАМЕТРІВ СПРАЦЬОВУВАННЯ МОДУЛЯ ФАЗОВОГО СЕЛЕКТОРА З СЕКТОРОМ НАВАНТАЖЕННЯ
st4

Ключові слова

енергосистема
електрична мережа
уставка релейного захисту
коротке замикання
аварійний режим
програмне забезпечення
фазовий селектор
сектор навантаження

Як цитувати

Колесникова, Н. ., О. . Козлова, і О. . Литвинова. «ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ РОЗРАХУНКУ І ВИБОРУ УСТАВОК ПАРАМЕТРІВ СПРАЦЬОВУВАННЯ МОДУЛЯ ФАЗОВОГО СЕЛЕКТОРА З СЕКТОРОМ НАВАНТАЖЕННЯ». Праці Інституту електродинаміки Національної академії наук України, вип. 54, Листопад 2019, с. 029, doi:10.15407/publishing2019.54.029.

Анотація

Представлено результати роботи по створенню програмного забезпечення розрахунку і вибору уставок фазового селектора з сектором навантаження. Мета роботи - доповнити розроблений і впроваджений в промислову експлуатацію в «НЕК Укренерго» та його Регіональні диспетчерські центри України Комплекс IEDKK10-RW автоматизованих розрахунків аварійних режимів та уставок  МП пристроїв REL6**  фірми АВВ для ПЛ та АТ в складних електричних мережах об’ємом до 10000 вузлів програмним забезпеченням для виконання автоматизованих розрахунків та вибору уставок фазового селектора і сектора навантаження.  Роботу виконано у зв’язку  з необхідністю правильного і надійного вибору пошкодженої фази при КЗ на протязі всієї довжини лінії, що захищається, у всіх режимах  та з метою виключення помилкових спрацьовувань при великих перетоках потужності в терміналі на довгих, сильно навантажених лініях для забезпечення ефективної роботи ОАПВ на ПЛ. Бібл 1, рис. 7.

https://doi.org/10.15407/publishing2019.54.029
st4

Посилання

Kolesnykova N.F., Lytvynova O.A., Kozlova O.I. Intelligent system for relay protection. Pratsi Instytutu elektrodynamiky Natsionalnoi Academii Nauk Ukrainy. 2016. No 44. Pp. 34–42 (Ukr).

Creative Commons License

Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

Авторське право (c) 2023 Н.Ф. Колесникова, О.І. Козлова, О.А. Литвинова

Завантаження

Дані завантаження ще не доступні.